Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rft Alarms Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Unitate stocare DLA-AIOXL1-08AT
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gama de unitati de stocare iSCSI destinata solutiilor IP mici si medii (cu pana la 128 camere) se extinde odata cu noua aparitie DLA-AIOXL1-08AT.

DLA-AIOXL1-08AT in format rack-abil, este disponibila din Mai 2011, si beneficiaza de 16 TB spatiu de stocare onboard (8 HDD-uri x 2TB fiecare).

Ca si unitatile deja introduse din gama DLA, noua unitate DLA-AIOXL1-08AT este preconfigurata cu aplicatiile Microsoft Windows Storage Server 2008 (platforma software dedicata si optimizata pentru aplicatii de stocare) si Video Recording Manager (VRM cu licenta pentru 64 camere) eliminand astfel necesitatea unor servere NVR separate si asigurand in acelasi timp cel mai inalt nivel de calitate si stabilitate.
Toate componentele noii retele de stocare sunt preinstalate - astfel costurile de instalare fiind mai mici cu 50% fata de solutiile traditionale.

Noua unitate iSCSI este compatibila cu toata gama IP Bosch - inclusiv Gama HD; AutoDome Junior HD, IP 200 HD, Dinion HD si AutoDome 800.

Din punct de vedere al aplicatiilor de Monitorizare, noua unitate se poate integra cu BVIP Lite Viewer/Bosch Video Client (BVC) (pana la 16 canale gratuit, upgradabil prin licenta pana la 32 respectiv 64), BVMS in versiunile Lite sau Professional precum si cu alte aplicatii de terta parte.
Din Gura in Gura